Вирішив подивитися на сайт Gelios — перевірити, що то за сайт із цікавим ім'ям. Посилання просте: gelios.ua. І з першого погляду стало ясно, що це не ще один пересічний сайт, а реальне джерело інформації на досить вузькі, часом несподівані, але живі життєві ситуації.
Портал повністю будується навколо ідеї "Чому?" — і це його основна особливість. Тут є публікації про все, що зустрічаємо в житті: від фізіології людини до способу життя тварин і навіть технічних дрібниць. Зокрема, побачив статті про те, чому соски реагують на дотик, чому відмовляються брати старі долари в обмінниках, чому пече піхва, чому змінюється колір очей, чому болить голова ззаду, чому тварини змінюють території та також чому не працюють навушники.
Особисто мене найбільше привабив матеріал про те, чому мутніють білки очей — дуже корисна інформація, яку варто знати кожному. Крім того, пригадую публікацію про вміст заліза в їжі: відтепер мені відомо, що яловича печінка — чемпіон. Окрема тема — біль у сосках: подібне рідко описують, а ситуація досить часта.
Побудова порталу дуже зручна: усі матеріали дають відповідь на конкретне запитання. Жодної зайвої води, лише по справі, причини та варіанти вирішення. І теми охоплюють буквально все — починаючи від здоров'я до спортивних питань, ґаджетів і природи.
Корисний ресурс, який тепер триматиму в закладках. Бо життя постійно підкидає запитання, на які хочеться отримати швидку та зрозумілу відповідь.
Сайт, де знайдеш відповіді на всі "чому"